ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά μετά από αυστηρούς ελέγχους. Επιλέγουμε βιολογικά συστατικά, τσάι, αρωματικά φυτά και μπαχαρικά και διασφαλίζουμε την ποιότητα τους από την καλλιέργεια ως το τελικό προϊόν.

Τα βιολογικά συστατικά σημαίνουν ότι το τελικό προϊόν δεν περιέχει συνθετικά φυτοφάρμακα και λιπάσματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και συντηρητικά. Η χρήση αυστηρά βιολογικών συστατικών είναι ιδιαίτερα σημαντική στο τσάι και στα αρωματικά φυτά καθώς τα φύλλα τους, κατά την διάρκεια της ανάπτυξης τους είναι εκτεθειμένα σε όλες τις ουσίες που μπορούν να τα επιμολύνουν. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ουσία βρίσκεται στα φύλλα των φυτών περνάει απευθείας στο νερό, δηλαδή στο αφέψημα που καταναλώνουμε.

Η βιολογική καλλιέργεια δρα ευεργετικά για τους καταναλωτές, για τους καλλιεργητές αλλά και για την οικολογική ισορροπία του πλανήτη. Έτσι εγγυόμαστε ότι το βοτανικό ρόφημα ΤΗΑΜΜΑ που απολαμβάνετε είναι ποιοτικά άριστο και ασφαλές.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ΤΗΑΜΜΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να ωφεληθεί ο άνθρωπος από την δύναμη της φύσης. Ακολούθως, θεωρούμε υποχρέωση μας να προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον. Για να το επιτύχουμε αυτό, επιλέγουμε πρώτες ύλες που προέρχονται από καλλιέργειες που είναι βιολογικές και ακολουθούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Επίσης, δίνουμε μεγάλη σημασία στα υλικά συσκευασίας των προϊόντων μας τα όποια είναι 100% ανακυκλώσιμα. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζουμε το φυσικό περιβάλλον.