ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στην ΤΗΑΜΜΑ δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των πρώτων υλών, τις οποίες εγκρίνουμε μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας.

Τα προϊόντα μας περιέχουν βιολογικό τσάι και βιολογικά αρωματικά φυτά, πάντα από ολόκληρα φύλλα τα οποία εμείς κόβουμε, ενώ δεν χρησιμοποιούμε τρίμματα και υπολείμματα σκόνης τσαγιού, με σκοπό διασφαλίζουμε την υψηλή διατροφική αξία των ροφημάτων που απολαμβάνετε.

Για τα αρωματικά μας φυτά διατηρούμε απευθείας συνεργασία με μικρούς παραγωγούς με πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για το πράσινο μας τσάι, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι ποικιλίας Gunpowder από την Κίνα. Για το μαύρο μας τσάι, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας βιολογικό τσάι ποικιλίας Assam από την Ινδία.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εφαρμόζοντας ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας, παρακολουθούμε τα προϊόντα μας κατά την διάρκεια ολόκληρης της αλυσίδας, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Βεβαιώνουμε την ποιότητα των πρώτων υλών και των τελικών μας προϊόντων με συχνές αναλύσεις σε διαπιστευμένα εργαστήρια και οργανοληπτικούς ελέγχους καθώς και την ορθή μεταφορά και αποθήκευση τους.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας, εφαρμόζουμε ποιοτικά πρότυπα τα οποία ανανεώνουμε συνεχώς για να διασφαλίσουμε πάντα την υψηλή ποιότητα των τελικών μας προϊόντων. Συγκεκριμένα, η κοπή, η ανάμειξη και η συσκευασία των μειγμάτων μας γίνονται κάτω από τις προβλεπόμενες συνθήκες και με τρόπο που επιτρέπει στα αρωματικά φυτά να διατηρήσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

100% ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για την παραγωγή των ροφημάτων μας χρησιμοποιούμε 100% φυσικά συστατικά. Ή αλλιώς δημιουργούμε βοτανικά μείγματα μόνο με τσάι, βότανα και μπαχαρικά, δηλαδή συστατικά που ο καθένας μπορεί να βρει σε μια σπιτική κουζίνα.

Τα βοτανικά μας μείγματα δεν περιέχουν βελτιωτικά γεύσης και αρωματικές ύλες, καθώς τέτοιου είδους υλικά προσδίδουν στο τσάι και στα αρωματικά φυτά τεχνητό γευστικό προφίλ χωρίς κανένα θρεπτικό όφελος.

Εμείς δίνουμε στον καταναλωτή προϊόντα με γεμάτη γεύση και υψηλή θρεπτική αξία που βασίζονται μόνο σε φυσικά συστατικά. Αξιοποιούμε, για παράδειγμα, την γλυκιά γεύση του χαρουπιού, ενός κρητικού superfood, και της γλυκόριζας.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η καρδιά της ΤΗΑΜΜΑ είναι η έρευνα και η ανάπτυξη, το σημείο από το οποίο γεννιούνται όλα μας τα προϊόντα.

Από μια ομάδα βοτανολόγων και χημικών μηχανικών που γνωρίζει πολύ καλά τα διαφορετικά είδη και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αρωματικών φυτών, δημιουργούνται βοτανικά μείγματα μελετημένα για να ακολουθούν τον άνθρωπο στον σύγχρονο τρόπο ζωής του. Φροντίζουμε έτσι ώστε τα αρωματικά φυτά, το τσάι και τα μπαχαρικά που συνδυάζονται να έχουν ιδιότητες συμπληρωματικές μεταξύ τους και να δίνουν ολοκληρωμένη γεύση και άρωμα.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μια συνεχής δημιουργική προσπάθεια για δημιουργία προϊόντων καινοτόμων και ωφέλιμων για τον άνθρωπο.