Με σημείο εκκίνησης και σημείο αναφοράς την Κρήτη, η THAMMA εμπνέεται από την ομορφιά και τον πλούτο της Κρητικής φύσης και σας συστήνεται ως μία Κρητική εταιρεία που βλέπει με σύγχρονη ματιά την παράδοση χιλιάδων ετών για την χρήση των αρωματικών φυτών.

Όραμα μας είναι να φέρουμε την χαρά και την ευεξία στην ζωή του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την δύναμη των βιολογικών κρητικών και ελληνικών αρωματικών φυτών. Μέσα από την χρήση των προϊόντων μας, επιθυμούμε οι καταναλωτές να έρθουν πιο κοντά με την φύση στην καθημερινότητα τους και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε την βιολογική παράγωγη να αναπτυχθεί.

Τα βιολογικά βοτανικά μείγματα ΤΗΑΜΜΑ γεννιούνται συνδυάζοντας αρωματικά φυτά από την ελληνική και κρητική γη μαζί με τσάι και άλλα ωφέλιμα φυτά και μπαχαρικά από διαφορετικές κουλτούρες.

Με την ζεστασιά της Κρητικής φιλοξενίας, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της ΤΗΑΜΜΑ και σας προσκαλούμε να απολαύσετε τα προϊόντα μας! Όλες οι γεύσεις και τα αρώματα θα σας συνεπάρουν και θα σας ταξιδέψουν μέχρι την Κρήτη.